Produkter / Anti-age
 

 
Skin Sensation Serum/Krem

Sofistikert og moden hud trenger spesiell omsorg. Mange sliter med stygge pigmenteringer og pigmentflekker som gjør at huden ser gusten og flekkete ut. Det er derfor spesielt viktig å skjemme bort huden med de riktige produktene. Skin Sensation serien er kosmetikkens alternativ for Botox. Nye trender i den effektive anti rynke behandlingen gjør at flere og flere kvinner og menn velger ikke-kirurgiske behandling med Skin Sensation i stedet for Botox og syrebehandling for å bevare det ungdommelige utseendet. Påfør et par dråper Serum på nyrenset hud før du avslutter med SkinSensation krem. Produktene benyttes morgen og kveld som en kur. Produktene er egnet for alle hudtyper - også for menn.
 
       
 
Capsules de beautè (30 kapsler/ampuller)

Ampullene inneholder et flytende ansiktspleiemiddel med bl.a. E-vitamin, nattlysolje og hvetekim-ekstrakt. Oljens egenskaper sinker aldringsprosessen og gjør huden mykere, glattere og mer vital. 1/2 - 1 kapsel påføres ansikt og hals morgen og kveld under din vanlige krem. Etterlater huden gjennomfuktet, fast og elastisk. Anbefales alle kvinner over 25 år. NB! Kun til utvortes bruk.
 
       
 
Øyekrem.

Øyekrem med Q 10 er bygget på den seneste forskningen innen kosmetikk produsert på O/W (olje i vann) krem-gelè-metoden. Kremen etterlater en tynn hinne på huden som binder fuktigheten og har en sterk anti aldrings egenskap.
 
       
 
Hals- og brystkrem (100 ml refill).

Hals- og brystkrem er en krem som er spesielt fremstilt med henblikk på byste og hals. Kremen virker oppstrammende, og forsterker hudens naturlige motstandsevne. Den øverste delen av bysten (Decolletè), som er spesielt ømfintlig, får et glatt og spenstig utseende. Ved daglig massering med sirkelbevegelser innenfra og utover-/nedenfra og oppover vil også selve bysten føles fastere.
 
       
 
Booster Intensiv (20 ml)

Et konsentrert fuktighetsgivendepleieprodukt. Peptider kombinertmed hyaluronsyre forsyner hudenmed fuktighet og holder den ungdommelig.Bruken av hyaluronsyrevirker utglattende og forhindrerfuktighetstap. Produktet passer allehudtyper og er også godt egnet formenn. 2 dråper påføres renset hudi ansikt, hals og bryst hver morgen.
 
       

Viser 1-5 av 5 artikler

© 2019 Déesse Norge. Lise Jæger    Gunnaråstoppen 7, 3475  Sætre    Tel: +47 907 54 007    Fax:     E-post: lise@deesse.no
Webdesign og webteknikk av Beatlock