Produkter / Make-up
 

 
Compact make-up i 3 farger

Vårt compact make-up produkt er vannavstøtende og beskyttende i tillegg til at det gir huden et jevnt, glatt og perfekt utseende. Det beste resultatet får du når du påfører produktet med en lett fuktet svamp på en nyrenset og pleiet hud som kun er påført fuktighetskrem.
 
       
 
Dekkstift, grønn, lys

Dekkstift som brukes under make-up. Stiften er myk og kan brukes under øynene. I tillegg kan den benyttes til å dempe misfarging på huden. Grønn dekkstift til å dekke ouperose og røde kinn. Lys dekkstift til å retusjere linjer å mørke partier.
 
       
 
Rougeetui

Etui for rouge med magnet, plass til 2 rouge. Pris pr.rouge kr. 100
 
       
 
Rougekost

Praktisk rouge kost med etui, tette fine hår som rougen fester seg godt på.
 
       
 
Bronze pudder

Et fast pudder som gir ekstra glød til huden. Påføres med pudderkost eller tørr svamp.
 
       
 
Leppestift.

Et rikholdig utvalg av farger som passer for alle hudtyper. Våre leppestifter finnes i varme, kalde og nøytrale farger, og gir deg vakre og sensuelle lepper.
 
       
 
Lipshine

Lipshine som inneholder en olje som fremhever din naturlige leppefarge på en glamorøs måte.
 
       
 
Leppepensel / Spisser


 
       
 
Øyeskygge

Etui for øyeskygger der du selv setter sammen de fargene du ønsker. 3 eller 10 skygger. Praktisk og økonomisk. Vi har ca 30 skygger med og uten perlemor. Vi oppdaterer stadig. Ta derfor kontakt med en av våre konsulenter for å se vårt utvalg.Etui kr. 130 og øyeskygge kr.90
 
       
 
Duo Mascara

Påfør den hvite først som et underlag og påfør deretter fra den sorte eller brune umiddelbart. Gjør at vippene buer seg og virker tettere og lengre.
 
       
 
Øyeskyggepensel


 
       
 
Eyeliner

Eyeliner brukes for å forsterke inntrykket av vipper, og som en effekt til en moteriktig make-up. Finnes i fargene smokey, sort, brun, blå, grønn, grå, hvit og skimrende sølv.
 
       
 
Øyebrynspenn

Øyebrynspenn i 2 nyanser. Husk å påføre fargen fra ytterkant mot midten og børst deretter brynene på plass med den praktiske kosten.
 
       
 
Øyeskygge

Etui for øyeskygger der du selv setter sammen de fargene du ønsker. 3 eller10 skygger. Praktisk og økonomisk.Vi har ca 30 skygger med og uten perlemor.Vi oppdaterer stadig. Ta derfor kontakt med en av våre konsulenter for å se vårt utvalg.
 
       

Viser 1-14 av 14 artikler

© 2019 Déesse Norge. Lise Jæger    Gunnaråstoppen 7, 3475  Sætre    Tel: +47 907 54 007    Fax:     E-post: lise@deesse.no
Webdesign og webteknikk av Beatlock