Produkter / Dagkremer
 
 
Alle dagkremer inneholder UVA+UVB beskyttelse. Kremene er fri for mineraloljer og er i tillegg antistatiske. Ingen krem trenger ned i alle hudlag. Dagkremene påvirker det øverste hudlaget og gjør dette mykere og glattere. En ung hud trenger en "lett" krem, og det samme gjelder for en fet hud. Hudens naturlige cellefornyelse og fuktighetsregulerende evne endres etter hvert som man blir eldre og det er viktig at man bytter krem etter alder og årstid.

 

 
Mandelolje krem (50 ml)

Mandelolje har blitt benyttet i hudpleieprodukter siden tidenes morgen. Oljen har en beroligende, beskyttende og mykgjørende effekt på meget sensitiv hud. Denne kremen er spesielt beregnet for små barn, ungdom med irritert hud eller menn og kvinner i godt voksen alder. Kan påføres flere ganger daglig.
 
       
 
Jojoba (100 ml refill),

Jojoba er en pleiende og gjenoppbyggende krem som inneholder jojobaolje. kremen gjør huden myk og smidig og hindrer uttørring på dagtid. Tilpasset en normal, tørr og irritert hud.
 
       
 
Grønn te (100 ml refill),

Grønn te er en antibaktriell og hudberoligende krem. Grønn te ekstrakt er naturlig lysbeskyttende og hudforyngrende, og har en spesielt god effekt på solskadet hud. Anbefales for normal, tørr og ømfintlig hud.
 
       

Viser 1-3 av 3 artikler

© 2019 Déesse Norge. Lise Jæger    Gunnaråstoppen 7, 3475  Sætre    Tel: +47 907 54 007    Fax:     E-post: lise@deesse.no
Webdesign og webteknikk av Beatlock