Informasjon  
 
Informasjon
 
 
Vertinne fordeler

Ønsker du at en av våre dyktige konsulenter skal komme hjem til deg og demonstrere Déesse for degog dine venner, kolleger, familie og/eller naboer kan du kjøpe produkter til sterkt reduserte priser.

• Omsetning over 1500,- kroner gir deg rett til å kjøpe 1 produkt til 1/3 av ordinær pris

• Omsetning over 3000,- kroner og en ny avtale med dato og klokkeslett gir deg rett til å kjøpe 2 produkter til 1/3 av ordinær pris

• Omsetning over 5000,- kroner og hjelp til å booke en ny avtale med dato og klokkeslett gir deg rett til å kjøpe 3 produkter til 1/3 av ordinær pris.

Du kan selvfølgelig ta imot forhåndsbestillinger fra de som ikke kan komme.

• Ønsker du å tjene penger?

• Liker du å bestemme over din egen tid?

• Er du positiv og glad i nye utfordringer?

 

Vi søker nye konsulenter over hele landet. Det koster ingen ting å starte som konsulent hos oss og du får et 3 trinns opplæringsprogram med noen av våre beste selgere gjennom 20 år. Ta kontakt.


Vi har mer enn 25 års erfaring med Dèesse produktene

400_90_82520101024435_3.jpg Tove Elnes
Déesse er en fantastisk hudpleie serie. Bruk av produktene har gitt synlige resultater på min hud. Jeg kan anbefale produktenepå det sterkeste. Favoritter: Creme 2000 natt og aprikosekjerneolje.
  Marianne Jahr
Déesse var de første produktene jegbegynte å bruke som ung, og etter hvert har jeg supplert med produkter for voksen hud. Jobben som Déesse konsulent er inspirerende og inntektsgivende hobbyfor meg. Favoritter; Rensegelé, Kaviarøyekrem, aprikoskjerneolje og LAO.

 

Nyhet

Déesse arrangerer «Make-up kurs/MODELLAFTEN» hvor alle får lagt make-up og blir fotografert av en profesjonell fotograf. Kontakt lise@deesse.no for mer informasjon og booking.

 
 
 

© 2019 Déesse Norge. Lise Jæger    Gunnaråstoppen 7, 3475  Sætre    Tel: +47 907 54 007    Fax:     E-post: lise@deesse.no
Webdesign og webteknikk av Beatlock