Déesse Norge. Lise Jæger    Tel: +47 907 54 007    E-post: lise@deesse.no
 
 Produkter

  Sparkling Years Line
  Repair Essence
  Aqua Treatment line
  Caviar Line
  Apricot line
  Pleie - Rens
  Dagkremer
  Kombinasjonskremer
  Velvære
  Anti-age
  Wellness
  Helse - Sunnhet
  Make-up
  Solpleie
  Herre produkter


Déesse på Facebook!

 
  Produkter / Wellness
 

 
Body Firming

Den viktigste ingrediensen er et anti-aldrings kompleks av Carnosine, sitronmelisse ekstrakt og lecithin. Dette hindrer for tidlig aldring av huden og øker hudens elastisitet. En forførerisk parfyme sammensetning og flytende konsistens gir deg en silkemyk ogavslappende følelse.
 
       
 
Skrubbkrem

Skrubbekrem (body scrub) er en urte-skrubbekrem med dobbel virkning. Foruten å fjerne urenheter og ujevnheter i huden har den også en oppmykende virkning på de døde hudcellene i det ytre hudlaget. Produktet masseres i sirkelbevegelser på en lett fuktet hud 1-3 ganger per uke. Skyll godt og følg opp med andre produkter i Wellness serien.God virkning på "nuppete" hudpartier.
 
       
 
Rich Foot Butter (150 ml)

En oppfriskende, mykgjørende og rikholdig krem som tilfører fuktighet, holder huden myk og har en lett deodoriserende effekt. Produktet masseres inn på føtter og legger etter vask/dusj. Absorberer lett. Hvis huden er svært tørr kan du med fordel påføre et ekstra tykt lag med krem på føttene og kvelden og ta på bomullssokker. La det sitte over natten. Fantastisk resultat.
 
       
 
Figurforming gelè (silhouette gel)

Figurforming gelè er en anticellulite gelè med en behaglig og forfriskende egenskap. Gelèen trekker raskt inn i huden og reduserer vevets vannansamlinger. Sjøalger og coffein stimulerer hudcellene, påskynder avslagging og gjør huden silkemyk. En blanding av eteriske oljer fra rosmarin og sypresser virker oppfriskende og fordeler en vellduftende aroma. Påfør rikelig med gelè og massèr nøye på magen, lårene og overarmene.
 
       
 
Massasjeolje

Enn fuktighetsgivende og mykgjørende olje som egner seg godt for massasje. Oljen har en ren og frisk duft og er også perfekt til å berolige huden etter bruk av skrubbekrem eller hårfjerningsmidler.
 
       
 
Hand butter (100 ml)

En fantastisk krem for dine hender. Bruk gjerne håndskrubb blandet med litt LAO for å skrubbe dine hender før du påfører et tynt lag med denne luksuriøse håndkremen. Kremen har en beskyttende og reparerende effekt på tørre og aldrende hender.
 
       

Viser 1-6 av 6 artikler
Skriv ut


 
Webdesign og webteknikk av Beatlock