Déesse Norge. Lise Jæger    Tel: +47 907 54 007    E-post: lise@deesse.no
 
 Produkter

  Sparkling Years Line
  Repair Essence
  Aqua Treatment line
  Caviar Line
  Apricot line
  Pleie - Rens
  Dagkremer
  Kombinasjonskremer
  Velvære
  Anti-age
  Wellness
  Helse - Sunnhet
  Make-up
  Solpleie
  Herre produkter


Déesse på Facebook!

 
  Produkter / Solpleie
 
 
Solen varmer både sjel og hjerte og får følelsene til å syde. Hva med huden? Det kreves både tid og omsorg for at den skal ha det like bra av de varme strålene. Reiser du sydover i vintermånedene, er det viktig å ta ekstra forholdsregler. I denne perioden er det lite sollys i Norge og dermed produserer kroppen lite av fargestoffet melanin. Det er er derfor spesielt viktig å bruke riktig solkrem.

 

 
Solkrem solfaktor 20 medium / 30 high / 20+ Mica

Solkrem som er spesielt egnet for hud som tåler lite sol og hud som har vært solskadet. Disse spesialsolkremene er basert på et lipo system, er uten fett, emulgator og parfyme. Solkremen "fester" seg i overflatecellene i huden og påføres kun en gang per dag.
 
       
 
Solkrem solfaktor 10 Visage

Kremen er spesielt beregnet for ansiktet med sitt innhold av bl.a. shea butter. Denne solkremen pleier, beskytter og mykgjør huden.
 
       
 
Sololje solfaktor 6

Produktet inneholder olje, men er uten fett og egner seg best når du har underlagsfarge. UVA/UVB og infrarød reflektor gjør også oljen populær blant solariumsbrukere.
 
       
 
Ettersolkrem

Forbrenningsprosessen fortsetter noen timer etter aktiv soling. det er derfor viktig at du påfører ettersolkrem umiddelbart etter solbadet. La ettersolkremen "virke" i 20 min. før du dusjer. Påfør gjerne ett nytt lag med ettersolkrem eller body lotion etter at du har dusjet.
 
       
 
Compact make-up med solfaktor 15

En make-up krem som påføres med svamp og gjør at du kan sminke deg før du går i solen. Et perfekt underlag som gir en fantastisk glød til huden. Finnes i farge medium eller mørk.
 
       

Viser 1-5 av 5 artikler
Skriv ut


 
Webdesign og webteknikk av Beatlock