Déesse Norge. Lise Jæger    Tel: +47 907 54 007    E-post: lise@deesse.no
 
 Produkter

  Sparkling Years Line
  Repair Essence
  Aqua Treatment line
  Caviar Line
  Apricot line
  Pleie - Rens
  Dagkremer
  Kombinasjonskremer
  Velvære
  Anti-age
  Wellness
  Helse - Sunnhet
  Make-up
  Solpleie
  Herre produkter


Déesse på Facebook!

 
  Produkter / Pleie - Rens
 

 
Rensegelè 200 ml,

Rensegelè er en dyptrensende gelè som vasker huden ren for svette, make-up og overflødig hudfett. Blandes med vann i hånden og påføres ansiktet og hals. Skylles av med lunkent vann.
 
       
 
Peeling (50 ml)

Peeling er en finkornet skrubbekrem som fjerner døde hudceller. Kremen masseres lett i små sirkelbevegelser på en nyrenset og fuktig hud. Skyll godt og følg gjerne opp med antistress maske. Anbefales alle hudtyper (med unntak av couperose) 2-10 ganger per måned.
 
       
 
Antistressmaske (50 ml)

Antistressmaske med sitt innhold av alge-ekstrakt, kastanje og liljeekstrakt glatter ut linjer og rynker på en sliten hud. Anbefales alle hudtyper 1-5 dager i uken. Masken skylles av med lunkent vann etter 5-25 minutter.
 
       
 
Kamfer krem

Kamfer krem er en effektiv krem for uren hud. Påføres i et tynt lag hver kveld. Skylles av med lunkent vann om morgenen. Kremen er også fin å smøre på ømme muskler.
 
       
 
Enzym Peel (50 ml)

En mild, men effektiv gele som har en automatisk skrubbe effekt på huden.Enzymet som finnes i produktet bryter ned døde hudceller og gir huden finereporer, en jevnere hudtone og gjør den i bedre stand til å absorbere andre Déessepleie produkter. Påføres sparsomt og skylles av med varmt vann etter 10 minutter.Brukes 1-2 ganger per måned for sensitiv hud og 4-6 ganger per måned fornormal og fet hud.
 
       
 
Silver maske (50 ml)

En grå leirmaske med rensende effekt for en fet eller uren hud. Inneholder blantannet svartrot ekstrakt som virker desinfiserende. Fordeles jevnt på en nyrensethud 1-2 ganger per uke. Skylles av med lunkent vann. Avslutt gjerne med ansiktsvannfør du påfører His & Her’s citruskjerne krem eller Mattifying krem.
 
       
 
Chlorella maske (50 ml)

En dypt rensende og myk gjørende maske for alle hud typer. Påføres en nyrensethud 1 – 2 ganger per uke. Masken skylles av med lunkent til varmt vann etter15-20 minutter.
 
       
 
Morning Care (150 ml)

Ett produkt som rengjør, frisker opp og glatter ut den trøtte huden om morgenen. Med sitt innhold av karité smør, hveteproteiner, silkeproteiner og silkepudder gjør dette produktet underverker for huden. Hyaluronsyrerederivater fuktighetsgivende, øker hudens elastisitet og spenst samtidig som den forbedrer og fornyer strukturen. Hindrer huden i å eldes og gir en utmerketbeskyttelse. Påføres rikelig med en fuktet bomull. Overflødig lotion fjernes med en ansiktsserviett før du anvender din vanlige dagkrem.
 
       

Viser 1-8 av 8 artikler
Skriv ut


 
Webdesign og webteknikk av Beatlock