Déesse Norge. Lise Jæger    Tel: +47 907 54 007    E-post: lise@deesse.no
 
 Produkter

  Sparkling Years Line
  Sol
  Repair Essence
  Caviar Line
  Aqua Treatment line
  Apricot line
  Pleie - Rens
  Dagkremer
  Kombinasjonskremer
  Velvære
  Anti-age
  Wellness
  Helse - Sunnhet
  Solpleie
  Make-up
  Herre produkter


Déesse på Facebook!

 
  Produkter / Make-up
 

 
Leppestift.

Et rikholdig utvalg av farger som passer for alle hudtyper. Våre leppestifter finnes i varme, kalde og nøytrale farger, og gir deg vakre og sensuelle lepper.
 
       
 
Duo Mascara

Påfør den hvite først som et underlag og påfør deretter fra den sorte eller brune umiddelbart. Gjør at vippene buer seg og virker tettere og lengre.
 
       
 
Øyebrynspenn

Øyebrynspenn i 2 nyanser. Husk å påføre fargen fra ytterkant mot midten og børst deretter brynene på plass med den praktiske kosten.
 
       
 
Rougeetui med duo farge

Et nydelig etui med 2 farger.  Ved kjøp av denne unike rougen støtter du også Déesse arbeid for barns rettigheter.  (sjekk lokket der det står et hjerte og For Children).  Tusen takk for din støtte
 
       
 
Etui for 2 eller 4 farger

Her kan du velge hvilke farger du ønsker.  Cirka 40 ulike varianter med eller uten shimmer
 
       
 
Duo øyeskygge

Sett sammen dine egne farger
 
       
 
Compact make-up i 2 farger

Vårt compact make-up produkt er vannavstøtende og beskyttende i tillegg til at det gir huden et jevnt, glatt og perfekt utseende. Det beste resultatet får du når du påfører produktet med en lett fuktet svamp på en nyrenset og pleiet hud som kun er påført fuktighetskrem.
 
       
 
Bronze pudder

Et fast pudder som gir ekstra glød til huden. Påføres med pudderkost eller tørr svamp.
 
       
 
Lip oil

NUDE (svak hudfarget), TEA ROSE, BLUSH, FLAMINGO (rosa) og RED (varm rød) er fantastiske farger som gir leppene fukt og glans.  
 
       
 
Øyeskygge

Magnet Etui for øyeskygger der du selv setter sammen de fargene du ønsker. 2, 4 eller 12 skygger. Praktisk og økonomisk. Vi har ca 30 skygger med og uten perlemor.  Skyggene våre har meget god pigmentering og sitter godt. Vi oppdaterer stadig. Ta derfor kontakt med en av våre konsulenter for å se vårt utvalg.Etui koster fra kr. 180,- -220,-  og øyeskygge kr. 90,-.   Våre basisfarger Matt Ivory og Rose wood kan kombineres med de fleste andre av våre vakre skygger 
 
       
 
Eyeliner

Eyeliner brukes for å forsterke inntrykket av vipper, og som en effekt til en moteriktig make-up. Finnes i fargene smokey, sort, brun, blå, grønn, Anthracite og vår favoritt SMOKEY PURPLE
 
       
 
Even Finish Primer

Even Finish Primer er en silkemyk gele som brukes under farget krem/compact make-up.  Mikropartiklene jevner ut porer og linjer i huden slik at det blir enklere å få fargede produkter til å se helt naturlig ut
 
       
 
Dekkstift, grønn, lys

Concealer er en flytende krem som brukes under/over make-up. Concealer påføres meget sparsomt på partiet under øynene for å dempe blå ringer. I tillegg kan den benyttes til å dempe misfarging på huden. Concealer finnes i nyansene 10 - 20 - 30.  Hvis du har partier som er veldig røde kan du bruke vår grønne dekkstift i tillegg.
 
       

Viser 1-13 av 13 artikler
Skriv ut


 
Webdesign og webteknikk av Beatlock