Déesse Norge. Lise Jæger    Tel: +47 907 54 007    E-post: lise@deesse.no
 
 Produkter

  Sparkling Years Line
  Sol
  Repair Essence
  Caviar Line
  Aqua Treatment line
  Apricot line
  Pleie - Rens
  Dagkremer
  Kombinasjonskremer
  Velvære
  Anti-age
  Wellness
  Helse - Sunnhet
  Solpleie
  Make-up
  Herre produkter


Déesse på Facebook!

 
  Produkter / Helse - Sunnhet
 

 
Chlorella

Chlorella er en ferskvannsalge som forsyner oss med en rekke vitaminer, mineraler og næringsstoffer.  Chlorella er en kraftig antioksidant som kan redusere infeksjoner i kroppen, redusere høyt blodtrykk og høyt kolesterol.  Fremmer immunforsvaret, styrker leveren og er gunstig for fordøyelsen. Kapslene balanserer kroppens PH verdie- gir deg bedre helse, immunforsvar og energinivåer.  1-3 kapsler daglig svelges hele med vann.
 
       
 
Tannpasta (150 ml)

Inneholder Salvie, Kjerringrokk, Arnika, Timian, Mynte, Kamille, Titaniumoksyd, Flurnatrium, Silikon og Dikaliumfosfat som hemmer betennelse i tannkjøttet og gir friske og sterke tenner. Gir frisk smak av mynte.
 
       
 
Antiperspirant krem (50 ml)

Déessee introduserer et produkt som gjør at du kan si farvel til svettemerker på klær. Nyt følelsen av tørr hud i armhulen. Den nye Active Protection kremen hemmersvetting og etterlater en fantastisk lukt påhuden din slik at du kan avslutte dagen like fresh som da du startet den. Aktiv beskyttelsei 24 timer
 
       
 
Deodorant

Unisex deodorant for deg som liker en nøytral duft. Kremdeodorant med kamille har en beroligende virkning på huden og kan derfor påføres umiddelbart etter hårfjerning.
 
       

Viser 1-4 av 4 artikler
Skriv ut


 
Webdesign og webteknikk av Beatlock