Déesse Norge. Lise Jæger    Tel: +47 907 54 007    E-post: lise@deesse.no
 
 Produkter

  Sparkling Years Line
  Repair Essence
  Aqua Treatment line
  Caviar Line
  Apricot line
  Pleie - Rens
  Dagkremer
  Kombinasjonskremer
  Velvære
  Anti-age
  Wellness
  Helse - Sunnhet
  Make-up
  Solpleie
  Herre produkter


Déesse på Facebook!

 
  Produkter / Caviar Line
 
 
Kaviarekstrakt er det mest verdifulle innen naturkosmetikk. Det er et vann-løselig ekstrakt fra de meget kostbare eggene hos støren. Fisken blir "melket" for kaviar mens den er i live, og denne kaviaren inneholder verdifulle proteiner, vitaminer, lipider og sporelementer som styrker hudens eget immunforsvar og gjør at den beholder sin ungdommelige glød.

 

 
Kaviar Krem

Inneholder kaviarekstrakt og et anti-aging complex som gjør at hudens egen evne til å fornye og reparere seg selv blir styrket. Denne aktiveringsprosessen gjør at du kan oppnå en anti rynke effekt på opptil 45 % i løpet av 2 måneder. Kaviar Krem kan benyttes som dag- og/eller nattkrem. For optimal effekt bør KaviarSerum og Kaviar maske benyttes som tilleggsprodukter.
 
       
 
Kaviar Serum

Et luksuriøst og høykonsentrert serum som brukes fortrinnsvis hver kveld under Caviar krem eller Creme 2000. Serumet inneholder Caviar ekstrakt, Q 10 og flere virkningsfulle antioxidanter. Serumet fordeles meget sparsomt over nyrenset hud og har en nærende og stimulerende virkning på slapp, trøtt og lett aldrende hud.
 
       
 
Kaviar Øye Krem

En meget rikholdig øyekrem som med sitt innhold av Kaviarekstrakt, Hyaluren og Anti-age complex bidrar til å glatte ut og reparere sliten hud rundt øyepartiet. Kremen fordeles meget sparsomt med lette fingre rundt øyepartiet og har en rask oppstrammende effekt.
 
       
 
Kaviar Maske

Med sitt innhold av Kaviar ekstrakt, Macademien nøtt olje, Jojoba olje og Hyaluren bidrar masken til å holde huden din spenstig og glatt.
Så snart de første tegn til linjer vises, bør Caviar maske benyttes 1-2 ganger ukentlig på nyrenset ansikt, hals og dekollète. La masken virke i 20 minutter og fjern restene med Kleenex eller lunkent vann.
 
       

Viser 1-4 av 4 artikler
Skriv ut


 
Webdesign og webteknikk av Beatlock