Déesse Norge. Lise Jæger    Tel: +47 907 54 007    E-post: lise@deesse.no
 
 Produkter

  Sparkling Years Line
  Repair Essence
  Aqua Treatment line
  Caviar Line
  Apricot line
  Pleie - Rens
  Dagkremer
  Kombinasjonskremer
  Velvære
  Anti-age
  Wellness
  Helse - Sunnhet
  Make-up
  Solpleie
  Herre produkter


Déesse på Facebook!

 
  Produkter / Aqua Treatment line
 

 
Rensegele (200 ml)

Rengjør huden på en skånsom måte uten å virke uttørrende. Blandes med lunkent vann i hånden og skummes opp før påføring.
 
       
 
Balance Toner (200 ml)

Et ansiktsvann som virker balanserende på hudens Ph da vann ofte har en uttørrende effekt. Ansiktsvannet fjerner også rester av eventuell make up og rense gele.
 
       
 
Dagkrem (50 ml)

En fantastisk fuktighetsgivende og fettfri dagkrem som passer for alle hudtyper. Kremen er lett og absorberes raskt inn i huden.
 
       
 
Gel Maske (50 ml)

En fuktighets givende ansiktsmaskefor alle hudtyper. Spesieltegnet for ung, tørr og sensitiv hud. Masken fordeles på rengjort ansikt og hals 1-4 ganger per uke for å få/opprettholde en god fuktighets balanse i huden. Masken fjernes med lunkent vann etter ca 10 minutter.
 
       
 
Nattkrem (50 ml)

Uttrykket «skjønnhetssøvn» er ingen tilfeldighet.Ved utviklingen av vår Aqua nattkrem la vi vekt på den viktige regenereringsfasen for å gi best støtte til den naturlige fornyelsesmekanismen. Aqua nattkrem inneholderaktive ingredienser og shea butter og vitamin E som holder huden myk og smidig. Nattkremen har en fyldigere konsistens enn dagkremen og kan benyttes av kvinner og menn i alle aldre. Kremen påføres hver kveld på en nyrenset hud.
 
       
 
Øyekrem (15 ml)

Øyeområdet trenger intensiv og spesifikk behandling, og det er akkurat det Aqua Treatment eyecream gel gir deg. Denne øyekremen har en fantastisk lett konsistens som gir en svært behagelig og oppfriskende følelse og fra første gang du bruker kremen vil du bli overrasket over den umiddelbare effekten. Deaktive ingrediensene, som Eyeseryl komplekset,stimulerer og forbedrer mikrosirkulasjonen. Kollagen og elastin stabiliseres, og frieradikaler i huden blir nøytralisert.
 
       

Viser 1-6 av 6 artikler
Skriv ut


 
Webdesign og webteknikk av Beatlock