Déesse Norge. Lise Jæger    Tel: +47 907 54 007    E-post: lise@deesse.no
 
 Produkter

  Sparkling Years Line
  Repair Essence
  Aqua Treatment line
  Caviar Line
  Apricot line
  Pleie - Rens
  Dagkremer
  Kombinasjonskremer
  Velvære
  Anti-age
  Wellness
  Helse - Sunnhet
  Make-up
  Solpleie
  Herre produkter


Déesse på Facebook!

 
  Informasjon  
 
Informasjon
 
 
Vertinne fordeler

Ønsker du at en av våre dyktige konsulenter skal komme hjem til deg og demonstrere Déesse for degog dine venner, kolleger, familie og/eller naboer kan du kjøpe produkter til sterkt reduserte priser.

• Omsetning over 1500,- kroner gir deg rett til å kjøpe 1 produkt til 1/3 av ordinær pris

• Omsetning over 3000,- kroner og en ny avtale med dato og klokkeslett gir deg rett til å kjøpe 2 produkter til 1/3 av ordinær pris

• Omsetning over 5000,- kroner og hjelp til å booke en ny avtale med dato og klokkeslett gir deg rett til å kjøpe 3 produkter til 1/3 av ordinær pris.

Du kan selvfølgelig ta imot forhåndsbestillinger fra de som ikke kan komme.

• Ønsker du å tjene penger?

• Liker du å bestemme over din egen tid?

• Er du positiv og glad i nye utfordringer?

 

Vi søker nye konsulenter over hele landet. Det koster ingen ting å starte som konsulent hos oss og du får et 3 trinns opplæringsprogram med noen av våre beste selgere gjennom 20 år. Ta kontakt.


Vi har mer enn 25 års erfaring med Dèesse produktene

400_90_82520101024435_3.jpg Tove Elnes
Déesse er en fantastisk hudpleie serie. Bruk av produktene har gitt synlige resultater på min hud. Jeg kan anbefale produktenepå det sterkeste. Favoritter: Creme 2000 natt og aprikosekjerneolje.
  Marianne Jahr
Déesse var de første produktene jegbegynte å bruke som ung, og etter hvert har jeg supplert med produkter for voksen hud. Jobben som Déesse konsulent er inspirerende og inntektsgivende hobbyfor meg. Favoritter; Rensegelé, Kaviarøyekrem, aprikoskjerneolje og LAO.

 

Nyhet

Déesse arrangerer «Make-up kurs/MODELLAFTEN» hvor alle får lagt make-up og blir fotografert av en profesjonell fotograf. Kontakt lise@deesse.no for mer informasjon og booking.

 
 
 
Skriv ut


 
Webdesign og webteknikk av Beatlock